ראשי ללא גלוטן קוביות לברק ואפונת שלג בטחינה לבנה

קוביות לברק ואפונת שלג בטחינה לבנה

by גוני
אף פעם לא הכנתי דג בטחינה ויחד עם ההתנסות, קרה לו הקסם✨
עכשיו צריך להכניס את המנה לארוחות שישי ברוטינה.
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
קוביות לברק ואפונת שלג בטחינה לבנה - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לטחינה -
1/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים
1/2 כפית כמון
1 כף לימון טרי סחוט
לתבשיל הלברק ואפונת השלג-
1 בצל לבן חתוך לחצי ופרוס דק
1 כוס אפונת שלג
1 כפית טימין או פטרוזיליה יבשה
1/3 פלפל חריף קצוץ דק
1 סלק בינוני פרוס דק

 

 

אז מה אנחנו עושים

  • להכנת הטחינה השתמשו בבלנדר מוט או ידנית.
  • שימו לב לסדר הכנסה לסיר, יש לו חשיבות רבה. כל 2 דקות הכניסו את המרכיב הבא אחריו.
  • חממו כפית שמן זית וצרבו את הבצל עד להזהבה.
  • הוסיפו את התבלינים.
  • הוסיפו את קוביות הלברק והחריף.
  • הוסיפו את הסלק.
  • הוסיפו את אפונת השלג.
  • ערבבו למשך עוד 2 דקות בלבד והסירו מהאש. כל הבישול אורך כמספר דקות בלבד.
המטרה לשמור על מרקם ירקות קראנצ׳י.
בעת ההגשה -
זלפו את הטחינה לצלחת הגשה ועליהם הניחו בעדינות את קוביות הדג והירקות.
בתיאבון.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!