4K
אף פעם לא הכנתי דג בטחינה ויחד עם ההתנסות, קרה לו הקסם✨
עכשיו צריך להכניס את המנה לארוחות שישי ברוטינה.
עכשיו צריך להכניס את המנה לארוחות שישי ברוטינה.
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
אז מה אנחנו צריכים
לטחינה -
1/4 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מים
1/2 כפית כמון
1 כף לימון טרי סחוט
לתבשיל הלברק ואפונת השלג-
1 בצל לבן חתוך לחצי ופרוס דק
1 כוס אפונת שלג
1 כפית טימין או פטרוזיליה יבשה
1/3 פלפל חריף קצוץ דק
1 סלק בינוני פרוס דק
אז מה אנחנו עושים
- להכנת הטחינה השתמשו בבלנדר מוט או ידנית.
- שימו לב לסדר הכנסה לסיר, יש לו חשיבות רבה. כל 2 דקות הכניסו את המרכיב הבא אחריו.
- חממו כפית שמן זית וצרבו את הבצל עד להזהבה.
- הוסיפו את התבלינים.
- הוסיפו את קוביות הלברק והחריף.
- הוסיפו את הסלק.
- הוסיפו את אפונת השלג.
- ערבבו למשך עוד 2 דקות בלבד והסירו מהאש. כל הבישול אורך כמספר דקות בלבד.
המטרה לשמור על מרקם ירקות קראנצ׳י.
בעת ההגשה -
זלפו את הטחינה לצלחת הגשה ועליהם הניחו בעדינות את קוביות הדג והירקות.
בתיאבון.