2.3K
מי לא מכיר את הטופו בתור " המחק של הטבעונים"?
הסוד הוא לעשות אותו נכון!
המתכון שלפניכם מכיל חלבון מלא מהצומח, מתאים לטבעונים, לצמחונים, לנמנעים מגלוטן ולכל מי שרק רוצה 🙂
שיהיה בתאבון ולבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
1 בצל
1 עגבניה
עלי תרד טריים
1 קובית טופו
1/2 כוס קרם קוקוס
1 1/2 כף קארי אדום
אז מה אנחנו עושים
- חממו 1 כף שמן זית במחבת בינונית.
- טגנו את הבצל עד להזהבה.
- הוסיפו את העגבניה והתרד למשך כ 2 - 3 דקות.
- הוסיפו את קוביות הטופו וטגנו למשך 5 דקות.
- לאחר 5 דק טיגון הוסיפו את הקארי וקרם הקוקוס.
- בשלו למשך 10 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
- בתאבון!