3.3K
כמה מתכונים עם תפוחים כבר ראיתם החג?
כזה מיוחד וחגיגי בטוח שאין!
קבלו מתכון מנצח, קליל ובריא לערב החג שיגרוף מחמאות מהאורחים וישאיר טעם של עוד.
לבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
4 תפוחי עץ
½ כוס קינואה מבושלת
¾ כוס פטרוזיליה / כוסברה קצוצה
½ כוס גרעיני רימון
1 כף לימון כבוש קצוץ (ניתן לקנות בקלות בכל סופר)
1 כף שמן זית
3/4 כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
רוקנו בעזרת מכשיר לניקוי ממולאים את תפוחי העץ כך שיווצרו מהם קעריות.
ערבבו בקערה נפרדת הגריסי פנינ, הירוקים, המלח, הרימונים, הלימון הכבוש ושמן הזית.
מזגו את התערובת לתוך שקע התפוחים.
הגישו למרכז השולחן.