ראשי ללא גלוטן פשטידת תרד ללא גלוטן
מתכונים חפלפ"ים הם החיים עצמם!
בעידן של היום אנחנו רצים ממקום מקום, בין נשימה לחוסר נשימה אנחנו רוצים להספיק, לחוות, להינות וגם לאכול טוב.
אז בדיוק בשביל זה קבלו את המתכון שמכיל הכל בקערה אחת.
וטיפ מאיתנו – הוא יבוא לכם בול לארוחת בוקר מפנקת עם סלטים בשבת.
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
פשטידת תרד ללא גלוטן - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 בצל לבן גדול
1 חבילת תרד
1 גביע קוטג' 5%
1/2 חבילת בולגרית מעודנת 5%
1/2 חבילת גבינת ריקוטה או גבינת חמד 5%
2 ביצים
2 כפות קמח עדשים כתומות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת אפייה

 

 

אז מה אנחנו עושים

  • חממו תנור על חום 170 מעלות.
  • חתכו את הבצל לרצועות וטגנו עד שמזהיב.
  • העבירו את הבצל לקערה (בקערה הזו נערבב את בלילת הפשטידה).
  • חממו מחבת ובמקביל שטפו היטב וחתכו לרצועות את התרד. כשהמחבת חמה, הניחו את התרד בתוכה , מלאו ב 1/2 כוס מים וכסו עם מכסה מתאים למשך 5-7 דקות (התרד צריך להתרכך מעט).
  • הכניסו את הגבינות, הביצים, הקמח, המלח, הפלפל, אבקת האפייה והתרד לקערה עם הבצל המוכן וערבבו היטב עד לאיחוד.
  • שמנו מעט תבנית מתאימה ושפכו לתוכה את הבלילה.
  • הכניסו את התבנית לתנור ואפו למשך 40-45 דקות או עד שהפשטידה מקבלת גוון זהוב ומתייצבת.
  • שיהיה בתאבון!!

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!