ראשי טבעוני פשטידת פלאפל שמשאירה טעם של עוד

כזו פשטידה עוד לא אכלתם!

המאכל שכולנו מכירים ואוהבים שתמיד מלא בשמן – הפלאפל.

בשיטת 90%10 חשוב לנו שהאכילה תתאים לשגרה שלכם ושתאכלו הכי טעים ואיכותי שאפשר!

לכן, יצרנו עבורכם מתכון משגע שמשלב אכילה בריאה וטעם מוכר ואהוב

קבלו אותה – פשטידת פלאפל מושלמתתתת

פשטידת פלאפל שמשאירה טעם של עוד - מורן שטרום
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 כוסות חומוס "סנפרוסט" מבושל
1 צרור של פטרוזיליה
2 ביצים
3 שיני שום כתושות
2 עגבניות
2 בצל לבן
1/2 כוס קשיו או שקדים
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
½ כפית כמון.
½ כוס שמן זית
2 כפות טחינה גולמית
1/2 פלפל אדום
1/2 כפית אבקת אפייה

אז מה אנחנו עושים

במעבד מזון או נינג'ה טחנו את גרגירי החומוס, הפטרוזיליה, שיני השום, העגבניות, הבצל והקשיו לתערובת חלקה
העבירו את הבלילה לקערה והוסיפו את הביצים, הטחינה והתבלינים וערבבו היטב
צקו את הבלילה לתבנית פיירקס
חממו תנור ל 200 מעלות
ואפו למשך שעה ורבע.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!