ראשי ארוחות ערב פשטידת כרוב נדירה במחבת

פשטידת כרוב נדירה במחבת

by גוני
הליקובקטר פילורי – הוא חיידק שנמצא בבטן ויש לו מספר סימפטומיים נפוצים במיוחד כאשר הוא עלול לגרום לדלקת במערכת העיכול:
כאבי בטן, נפיחות בטנית, גיהוקים, בחילות, הקאות וריח רע מהפה.
הוא שכיח ונפוץ מאוד באוכלוסיה ומרבית האנשים לא יודעים על הנשאות שלו.
הסיכוי להדבקות נפוץ בעיקר בסביבה עם צפיפות אוכלוסיה והרגלי היגיינה נמוכה.
הכרוב הוא אחד מהלוחמים רבי הזרועות שלו ורצוי מאוד לשלב אותו בתזונה (גם אם אתן לא נשאיות) כי הוא סופר משדרג כל ארוחה!
פשטידת כרוב נדירה במחבת - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 פשטידה משגעת זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1/2 כפית מלח
3 ביצים
1 גביע קוטג' 5%
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
1 כרוב לבן קצוץ דק
1 בצל לבן יבש קצוץ דק
1 כף שמן זרעי ענבים / שמן זית

אז מה אנחנו עושים

קחו כרוב יפה, שטפו אותו היטב תחת מים זורמים.
חתכו אותה דק בעזרת סכין לרצועות.
בסיר רחב ככל שתוכלו חממו כף שמן, לאחר מספר שניות הוסיפו את עלי הכרוב.
תחילה הם ימלאו את הסיר עד גדותיו, כסו באמצעות מכסה הסיר ואפשרו למשך כמה דקות לכרוב להוציא את נוזליו החוצה.
ערבבו בקערה את הקוטג' והביצים.
פתחו את מכסה הסיר, הוסיפו את הקוטג והביצים, תבלו במלח לפי טעמכן, תוכלו להוסיף פלפל שחור טחון דק דק.
ערבבו בעדינות וכסו למשך 5 דקות נוספות.
בעזרת מכסה הפכו את הפשטידה לצידה השני ובשלו למשך 5 דקות נוספות.
הגישו עם המחבת למרכז השולחן ובתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!