ראשי ארוחות בוקר פשטידת בצל קלילה וטעימה

פשטידת בצל קלילה וטעימה

by גוני

שיבולת שועל – במה היא עוזרת לנו?

שיבולת השועל מלאה בסיבים תזונתיים

היא מסייעת לנו למערכת העיכול ובחילוף החומרים.

יצרנו עבורכם מתכון קליל וטעים לפשטידת בצל עם שיבולת שועל!

בתאבון!

פשטידת בצל קלילה וטעימה - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 2 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

3 בצלים בינוניים
1 כפית סוויטנגו
1 כפית שמן זית
1/2 כוס שמן זרעי ענבים
2 ביצים
1/2 כוס קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות שיבולת שועל
1 מיכל קוטג' עד 3%
1/2 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית אגוז מוסקט

אז מה אנחנו עושים

חממו תנור ל 180 מעלות
טגנו קלות במחבת עם כפית שמן זית את הבצל והסוויטנגו והעבירו לקערה.
הוסיפו את כל המרכיבים לקערה עם הבצל וערבבו היטב.
העבירו לתבנית פיירקס והכניסו לתנור.
אפו למשך שעה.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!