עוד כמה ימים נחגוג את ט״ו באב ומה יותר מתאים מפרלין שוקולד לחגוג את יום אהבה?
אז מה אנחנו צריכים
2 כוסות קמח שיבולת שועל
1/2 כוס סוויטאנגו
1/2 כוס חלב צמחי
קורט מלח הימלאיה
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס שוקולד צ׳יפס מריר
1 כוס שוקולד מריר (70 % מוצקי קקאו) מומס
תבנית שקעים מסיליקון קוטר 3 ס״מ
אז מה אנחנו עושים
ערבבו את כל המרכיבים לעיסה אחידה. (למעט כוס שוקולד מריר)
הכניסו כוס שוקולד מריר למיקרוגל והפעילו למשך עד 20 שניות כל פעם, ערבבו וחיזרו על הפעולה עד להמסה מלאה.
מזגו את השוקולד הנוזלי לתוך השקעים והעבירו את התבנית למקפיא למשך כ 20 דקות או עד שהשוקולד מתמצק.
הוציאו מהמקפיא את תבנית הסיליקון והוסיפו מהעיסה עם כפית לכל שקע.
נותר לכם מהשוקולד המומס? הוסיפו אותו לשקעי הפרלינים.
הכניסו שוב להקפאה, למשך שעתיים לפחות.
חוגגים ברומנטיות? ולנטיין הוא בדיוק החג לשוקולדים בריאים שממיסים את הלב.
טיפ מאיתנו, הם הולכים בול עם יין.