
אז מה אנחנו צריכים
תפוח אדמה קטן
בצל קטן
פלפל אדום קטן
2 ביצים 1/2 כוס חלב שקדים/ אורז/ סויה
מעט שמן זית להברשת המחבת
אז מה אנחנו עושים
- מחממים את המחבת ואחרי החימום מברישים במעט שמן זית
- פורסים את הירקות דק וצורבים אותם במחבת על שני הצדדים
- במקביל מערבבים את 2 הביצים עם החלב
- מפזרים את הירקות בשכבה אחת על המחבת ואז שופכים את הביצים גם כן
- הופכים בזהירות לאחר מספר דקות
- ניתן להכין גם בתנור אם מותר להכניס את המחבת פנימה
- מגישים חם עם סלט ירקות צבעוני וטעים ו2 פריכיות מאורז מלא.
- בתיאבון