ראשי ארוחות ערב פסטה ביסלי ביתית
מי לא מכיר את החטיף המוכר והאהוב שמגיע אלינו בשקית מרשרשת?
יצרנו עבורכם מתכון בריא לחטיף הטעים הזה!
5 דקות הכנה ומקסימום הנאה
בתאבון!
פסטה ביסלי ביתית - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

שקית פסטה פוזילי (הצורה של ביסלי גריל) מוכנה, לאחר הרתחה וסינון ממים.
1/2 1 כפית מלח
3 כפות שמן זרעי ענבים (כי הוא בריא ואין לו טעם דומיננטי).
1/2 1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית חוואיג׳

אז מה אנחנו עושים

  • ערבבו בקערה, כך שכל פוזילי יקבל ציפוי עדין.
  • הכניסו לתנור שחומם מראש על 220 מעלות, למשך 45 דקות.
  • הדגש הכי חשוב - לפתוח ולערבב מידי 6-7 דקות.
  • זה מוכן כשאר יצאו לכם פוזילי קראנצ׳ים, ממש כמו ביסלי.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!