מכירים את זה שכולם יושבים סביב שולחן ארוחת שישי ויש סלט שתמיד נגמר?
אז כזה!
יצרנו עבורכם מתכון פשוט ומנצח שיגרוף מחמאות וישאיר טעם של עוד
אז מה אנחנו צריכים
8-10 פלפלים בצבעים שונים
5-8 שיני שום קלופות
½ כוס שמן זרעי ענבים
1/2 כוס חומץ
2 צנצנות
אז מה אנחנו עושים
שטפו את הפלפלים והניחו על תבנית מכוסה בנייר אפייה כשהצ'ופצ'יק לכיוון דלת התנור.
חממו תנור ל 200 מעלות והכניסו את התבנית לתנור.
עקבו אחרי צבע הפלפלים והפכו אותם עם מלקחיים מידי פעם כדי שיהיו קלויים מכל הצדדים.
לאחר שהם מוכנים, הוציאו אותם מהתנור והכניסו אותם בעדינות לתוך סיר סגור עם מכסה עד שמתקררים.
לאחר שהתקררו, קלפו אותם מקליפתם והוציאו את הזרעים ואת השאריות.
הכינו מראש שיני שום קלופות וצנצנות.
תוך כדי נקיון הפלפלים, קרעו פיסות קטנות (לא מידי) והכניסו לצנצנת עד שהיא כמעט מלאה.
לאחר מכן, מלאו את הצנצנת ב כוס1/2 שמן זרעי ענבים ו 1/2 כוס חומץ ופזרו את שיני השום.
סגרו את הצנצנת, הכניסו למקרר ואכלו אחרי 3 ימים.
הפלפלים נשמרים עד 3 שבועות מרגע הכנתם