ראשי ללא גלוטן פלפלים כארוחה ממולא ומלאה

פלפלים כארוחה ממולא ומלאה

by גוני
גם אתן אוהבות פלפלים כמוני?
הנה כמה עובדות שאולי לא ידעתן עליו:
בפלפל יש מגוון וויטמינים ומינרלים, ביניהם שפע של נוגדי חמצון חזקים ועוצמתיים.
ויטמין E נמצא בפלפל בכמויות גדולות וידוע כמסייע להפחתת הסיכון לחלות במחלות לב.
ויטמין C שנמצא כיעיל בשמירה על מערכת החיסון שלנו, מפחית את הסיכון לחלות במחלות לב ומאט תהליכי הזדקנות.
שיהיה לכולנו ים בריאות ובתאבון!
פלפלים כארוחה ממולא ומלאה- מורן שטרום נטורופתית
מנות: 6 מנות אישיות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

6 יחידות פלפלים אדומים בינוניים (בחרו את אלו במראה דומה הניתנים למילוי בקלות)

מרכיבים למילוי:

3/4 כוס אורז בסמטי

2 עגבניות קצוצות

1 צנצנת עגבניות מרוכזות = 250 מ"ל

1 כוס מים רותחים

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות שמן זרעי ענבים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל אנגלי (בהאר)

1/4 כפית כמון

1/2 כפית פלפל שחור

1/3 כוס עלי כוסברה טריים קצוצים

300 גרם בשר כתף טחון

אז מה אנחנו עושים

שטפו היטב את האורז והשרו במים למשך חצי שעה לפחות.

ערבבו בקערה את כל המרכיבים ביחד ואפשרו לטעמים להתארמן ולהתמזג למשך שעה או אפילו לילה מכוסה, במקרר.

מילוי הפלפלים:

הסירו בעזרת סכין עם להב חדה את כתר הפלפל מכל יחידה ורוקנו את תוכנו. שמרו על הכתרים של הפלפלים בצד, להמשך הבישול.

סדרו בסיר נמוך ורחב, מלאו כל פלפל מן התערובת עד ל 3/4 מהנפח שלו.

ערבבו את תערובת הרוטב ומזגו אותה בין יחידות הפלפל המלאים והממולאים ושמרו בערך 1 כוס מן התערובת בצד.

בשלו על להבה בינונית למשך כשעה לפחות יחד עם הכתרים של הפלפלים כיחידה סגורה.

מידי 10 דקות פתחו בזהירות את הסיר ומזגו מתערובת הרוטב שנותרה בצד לתוך כל יחידת פלפל.

המשיכו לבשל למשך 30 עד 45 דקות .

זהו, בתאבון!

הגישו חם ועטרו בפטרוזיליה קצוצה.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!