2.7K
כל מי שהיא בחורה של חפלפל – שתגיד אני🙋🏼♀️.
מי לא אוהבת לחסוך זמן?
מי לא אוהבת שקל ופשוט לה?
מי לא אוהבת לתקתק ולהספיק הכל?
מי לא אוהבת שנשאר לה קצת זמן לנשום במהלך היום?
אם אתן קצת קצת כמוני, אז המתכון הזה בול בשבילכם.
מי לא אוהבת לחסוך זמן?
מי לא אוהבת שקל ופשוט לה?
מי לא אוהבת לתקתק ולהספיק הכל?
מי לא אוהבת שנשאר לה קצת זמן לנשום במהלך היום?
אם אתן קצת קצת כמוני, אז המתכון הזה בול בשבילכם.
אז מה אנחנו צריכים
2 פילטים של לברק או בר ים
2 גבעולי סלרי ללא עלים
חופן פטרוזיליה
6 עגבניות שרי
1 שן שום
3 תחתיות ארטישוק (אני השתמשתי בסנפרוסט)
כוס וחצי עגבניות מרוסקות (אני השתמשתי בבקבוק זכוכית של mutti)
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אורגנו מיובש
1 עלה דפנה
1 כפית נענע יבשה / טימין
אז מה אנחנו עושים
הספיגו את דג הלברק בנייר סופג, הימנעו מלשטוף אותו (זה הורס לו את המרקם).
חממו תנור ל200 מעלות.
הניחו במגש דף אפייה איכותי (אני השתמשתי של אורגניקזון).
חיתכו את גבעולי הסלרי 3, את עגבניות השרי לחצאים, את הארטישוק לרבעים ואת שן השם לפרוסות והניחו אותם על דף האפייה.
הוסיפו את הפטרוזיליה ומזגו את העגבניות המרוסקות.
הניחו בזהירות את הפילטים ופזרו מעל את כל התבלינים.
הכניסו לתנור למשך 20 דקות והגישו ישירות לשולחן.