ראשי ארוחות ערב פלטה של פילה לברק וירקות
כל מי שהיא בחורה של חפלפל – שתגיד אני🙋🏼‍♀️.
מי לא אוהבת לחסוך זמן?
מי לא אוהבת שקל ופשוט לה?
מי לא אוהבת לתקתק ולהספיק הכל?
מי לא אוהבת שנשאר לה קצת זמן לנשום במהלך היום?
אם אתן קצת קצת כמוני, אז המתכון הזה בול בשבילכם.
פלטה של פילה לברק וירקות - מורן שטרום
מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 פילטים של לברק או בר ים

2 גבעולי סלרי ללא עלים

חופן פטרוזיליה

6 עגבניות שרי

1 שן שום

3 תחתיות ארטישוק (אני השתמשתי בסנפרוסט)

כוס וחצי עגבניות מרוסקות (אני השתמשתי בבקבוק זכוכית של mutti)

1 כפית שטוחה של מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו מיובש

1 עלה דפנה

1 כפית נענע יבשה / טימין

 

 

 

אז מה אנחנו עושים

הספיגו את דג הלברק בנייר סופג, הימנעו מלשטוף אותו (זה הורס לו את המרקם).

חממו תנור ל200 מעלות.

הניחו במגש דף אפייה איכותי (אני השתמשתי של אורגניקזון).

חיתכו את גבעולי הסלרי 3, את עגבניות השרי לחצאים, את הארטישוק לרבעים ואת שן השם לפרוסות והניחו אותם על דף האפייה.

הוסיפו את הפטרוזיליה ומזגו את העגבניות המרוסקות.

הניחו בזהירות את הפילטים ופזרו מעל את כל התבלינים.

הכניסו לתנור למשך 20 דקות והגישו ישירות לשולחן.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!