שמפניון לבן וחוםידעתם שבריאות אפשר להשחיל לצלחת מבלי להתאמץ?
פטריות ידועות ביכולת הלוחמת בסרטן הכי חזקה מהצומח.פרסו את הפטריות והוסיפו לכל חביתה, סלט או אפילו צרובות במחבת עם בצל דקיק, מלח ופלפל.
זוקיני
ידעתם שזוקיני הוא החבר המשודרג של המלפפון?
אנחנו מודעים שהלסת קצת תיפול לכם אבל תחיו על הקצה קצת ושדרגו את הסלט הרגיל שלכם לכזה שיכיל זוקיני במקום מלפפון, בצורתו הטריה.
קישוא
הירק שכולנו צריכים במטבח זה שמכיל עד 70% מים ולכן יהיה מאסט בתהליכי בריאות וירידה במשקל.
חשבו מחוץ לקופסא והכניסו את הקישוא מגורר בפומפיה לחביתה בבוקר, לפשטידה בערב ולאנטי פסטי בתנור.
פלפל טינקרבל
הבריאות כזאת פשוטה
הכניסו לשקית קטנה את פלפלוני הטינקרבל עם או בלי גבינת קוטג בתוכה. כך תכניסו בריאות בקלילות לתוך הגוף שלכם, 3 יחידות וכמות ויטמין c המומלצת ליום כבר בפנים.
אבוקדו
יש כאלו שלא צריכים הרבה כדי להיות כוכבים, תכירו את הזהב הירוק.חצו אותו לאורכו חרצו בעזרת סכין שתי וערב, פזרו מעט מלח ואכלו עם כפית.חצי אבוקדו יהווה מנת סופר פוד עבור הגוף שלכם.
פטרוזיליה
הוספנו לכם את הנבחרת שבלעדיהם אף בית לא טעים באמת.קבלו את הפטרוזיליה, לקרוע אותה בידיים ולהוסיף אותה לכל סלט זה ברמת
מנט טו בי.
כוסברה
את הכוסברה זאת שיש לה 2 מחנות: המעריצים הצמודים ואלו שלא מסוגלים להתקרב,
אבל אם אתם באמת אוהבים את עצמכם שלבו אותה קצוצה בתוך יוגורט עם מלח ושמן זית ישירות כתוספת לארוחת הערב שלכם.
רוקט
אלו שלא צריכים הרבה, שלפו אותם ישירות מהמקרר לתוך קערונת, לזלף עליהם לימון טרי, שמן שומשום, מליחות ופלפול.
כתוספת סיבים תזונתיים שיפנו כל ארוחה מהגוף.
בינינו שהחיים פשוטים, מי צריך יותר.
בצל ירוק
תתכוננו זה הולך להיות אחד מהצעות הייעול הטובות ביותר.
הקצו במגירת מטבח קבועה מספריים נקיות שיוקדשו לשימוש אוכל בלבד.
מכינים חביתה? מתפנקים בסלט? אוכלים מוקפץ? קחו גבעול בצל ירוק וגזרו בעזרת המספריים טבעות קטנות ממנו לתוך המנה שלכם.
שדרגתם את המנה שלכם בסיבים תזונתיים, כלורופיל שהוא בעצם ״החמצן״ שלנו בדם.
ושפע נוגדי חמצון שידאגו שהגוף שלנו יהיה חזק.
נבטי חמניהפה זה הולך להיות קל.
כמה שיותר, יותר טוב.
פשוט לקחת חופן לשטוף ולנשנש כמה שיותר.בדיוק כמו גנרטור ענק שיודע לספק אנרגיה בו ברגע כך גם נבטי החמניה מתנהגים בתוך הגוף.
נשנשו אותם ככה ביד, פנקו איתם את הילדים או הוסיפו אותם לכריך ולסלט.
לבבות חסה
דמיינו לכם סירות קטנות בהם אנו מניחים את המוקפץ שלנו, את הסלט האסייתי, או את ריבועי הסלמון והירקות שלנו.דמיינו שהסירות האלו קריספיות וקראנצ׳יות, עניות בקלוריות ועשירות באיכות תזונתית.
עכשיו תפקחו את העיניים וקחו מהמקרר את לבבות החסה ובנוסף לכל התכונות שציינו, אפילו לא צריך צלחת, החסה משמשת כסירה שמכילה בתוכה את כל הארוחה וכך הכיור נשאר נקי וריק מכלים.
תפוח
אנחנו מכירים אותו כפרי ישראלי השכיח ביותר.
ידעתם שנשנוש של תפוח יכול להיות כזה פשוט וקל?פורסים לפרוסות דקות תפוח עץ, מניחים נייר אפייה על תבנית ומניחים את פרוסות התפוחים בשכבה אחידה, מפזרים מעט קינמון, אופים בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות במשך 45 דקות או עד שפרוסות התפוחים מזהיבות מעט ומתכווצות.
תוכלו לנשנש בשעת הבא לי של שיטת תזונה 90%10 בשעה 16:00 או 17:00 ויסגור לכם פינה
לימון
ידעתם שלימון הוא חמוץ בטעמו אבל בסיסי בפעולה התזונתית שלו?פרסו את הלימון לפרוסות והוסיפו אותו למים שאתם שותים או לבקבוק חליטה שתשתו במהלך היום, יעזור לגוף לשמור על מאזן חומציות ובסיסיות בגוף באופן קל ואפילו טעים
בננה
לא סתם אומרים עליה שהיא פצצת אנרגיה צהובה, אבל מה שלא דיברו עליה עד כמה היא פרקטית ופשוטה, קחו אותה אתכם בימים שאתם עובדים או עסוקים חצו אותה לאורכה (כולל הקליפה), פזרו מעט קינמון ופולי קקאו ואכלו עם כפית את פצצת האנרגיה הזאת ותרגישו מיד את תחושת הויטאליות שהיא נותנת מבלי ללכלך את הידיים
אוכמניות
ידעתם שהקבוצה הכי בריאה של הפירות היא קבוצה המכילה חומר אנתוציאנינים
ומקורו בצבע האדום והסגול שנמצא באופן טבעי בהם.
האוכמניות בעלות תכונה טבעית נוגדת סרטן ומאזנת תגובת סרטן
הכניסו 2 כפות של אוכמניות לגביע יוגורט טבעי או אפילו נשנשו אותם ככה, ישירות מהמקרר.תוכלו גם להקפיא אותם ולהשתמש בהם בתור נטיפי קרח בתוך האייס תה שלכם או בכוס מים שלכם