ראשי ארוחות ערב פיצת עוף וירוקים

פיצת עוף וירוקים

by גוני

סופ"ש שלישי של לחימה.

אחד הדברים שמאפשרים לי להמשיך "לתפקד" זה המטבח.

לכבוד ארוחת שישי בחרתי להכין מנה מנחמת, טעימה ובריאה שתחמם את הלב והבטן לכולנו.

שיהיה בתאבון ותזכרו,

יחד ננצח!

פיצת עוף וירוקים - מורן שטרום
מנות: 3 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

למלית :

3 בצלים לבנים יבשים

3 כפות פסטו ביתי

לבצק:

1 ביצה

1 כוס קמח שקדים

קורט מלח

קורט פלפל שחור

1/2 כפית עלי רוזמרין

1/2 כוס סודה לשתייה (המשקה לא האבקה)

1/2 כפית אבקת פסיליום (אופציונאלי)

*אם בחרתם להוסיף אבקת פסיליום הוסיפו עוד 1/2 כוס סודה לשתייה (המשקה לא האבקה)

1/2 ק"ג פילה עוף דק דק

אז מה אנחנו עושים

  • קצצו את הבצלים וצרבו אותם מעט על המחבת יחד עם פסטו ביתי.
  • בקערה ערבבו ביצה, קמח שקדים, מלח, פלפל ועלי הרוזמרין, הפסיליום והסודה.
  • סדרו את הבצק שנוצר על תבנית עם נייר אפייה משומנת מעט.
  • הניחו מעל הבצק את חתיכות פילה העוף כך שיכסו את הבסיס.
  • מזגו מעל פילה העוף את תערובת הפסטו והבצל שהכנתם.
  • הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 15 עד 20 דקות או עד שהפילה נראה לבן במיוחד.
  • בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!