ראשי ארוחות ערב פיצה מטורפת ללא קמח!!!! *טבעוני

מי מביננו לא רוצה לאכול מנה מושחתת לפעמים?

אז קבלו את הפיצה שגורמת לאחרות, המוכרות והרגילות, להחוויר מקנאה.

פיצה ללא גרם של קמח, בלי התעסקות, בלי בלאגן במטבח,

ה-פיצה.

*יש אפשרות להכין טבעוני.

 לצפיה בסרטון ההכנה, לחצו כאן

ללא גלוטן, פיצה טבעונית מירקות מורן שטרום
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 בטטה בינונית קלופה ולא מבושלת

1/3 כוס זרעי צ'יה (אנחנו השתמשנו בצ'יה לבנה, ניתן לקנות בכל חנות, בקלות)

3 כפות פסיליום / סובין שיבולת שועל (נכון...נשמע סינית, אבל אין מה לפחד, ניתן לקנות אותם בכל חנות טבע)

2 כפות ממרח שקדיה

5 כפות מים

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל אנגלי / פלפל שחור

מרכיבים לרוטב:

2 כפות עגבניות מרוסקות

קורט סוכר קנים / סוויטנגו

¼ כפית מלח

קורט בזיליקום / אורגנו מיובש

*טופינג לפי בחירתכם:

פרוסות דקיקות של פטריות

פרוסות דקיקות של פלפל שושקה

פרוסות פלפל צ'ילי חריף

7 זיתי קלמטה פרוסים לפרוסות

פרוסות דקיקות של בצל ירוק / בצל סגול

אז מה אנחנו עושים

הכניסו למעבד מזון את הבטטה בינונית קלופה וטחנו עד לקבלת מרקם של פירורים. ללא בישול כלל.

הוסיפו למעבד המזון את זרעי הצ'יה, המים, הפסיליום, השקדיה, המלח והפלפל וערבבו עד לקבלת בצק אחיד ודביק. (מומלץ לכסות ולהשאיר את הבצק למנוחה במקרר למשך כחצי שעה).

חממו תנור ל 180 מעלות תוכנית אפייה.

שטחו בעזרת כפות ידיים רטובות לגמרי את הבצק עד שתיווצר שכבה דקה שתשמש כתחתית לפיצה הטבעונית.

הכניסו לאפייה למשך 7-10 דקות (עד להזהבה קלה), במקביל הכינו את רוטב הפיצה.

הוציאו מהתנור את תחתית הפיצה ומזגו שכבה אחידה מהרוטב על הפיצה.

נבחרת הטופינג: בחרו את הטופינג שאתם אוהבים, כמה שיותר יותר טוב ופזרו אותה על התחתית.

התיזו מעט שמן זית מעל הטופינג והכניסו לאפייה למשך 15 דקות נוספות.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!