3.9K
חזרתי מחברה והיה בא לי משהו מטורף!
משהו בריא!
אבל משהו טו-אובבבב🤤
וכדי לסכם את ההתלהבות מהדבר המטורף שנולד פה –
המתוק הוא נדיר
הבצק הוא לא בצק
הפחמימה לא מנפחת
משהו בריא!
אבל משהו טו-אובבבב🤤
וכדי לסכם את ההתלהבות מהדבר המטורף שנולד פה –
המתוק הוא נדיר
הבצק הוא לא בצק
הפחמימה לא מנפחת
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
אז מה אנחנו צריכים
2 חלבונים
1 כפית קמח טפיוקה
1/2 כוס פטל אדום קפוא / טרי (תוכלו להשתמש בכל פרי בצורתו הקפואה או טרייה)
1 כפית מייפל טבעי
1 כפית שוקולד איכותי מומס
1/4 בננה
*מעט פתיתי קוקוס
אז מה אנחנו עושים
- הקציפו את החלבונים עד שיהפכו לקצף יציב.
- בדקו שהתערובת יציבה, הפכו את הקערה ובדקו שהקצף לא זז.
- הוסיפו לחלבונים את קמח הטפיוקהוהמייפל והמשיכו להקציף לעוד דקה.
- הניחו על תבנית מתאימה לתנור נייר אפייה (מרחו מעט שמן זרעי ענבים או חמניות כדי שלא ידבק).
- מזגו את הקצף שנוצר לתבנית בעזרת מרית ושטחו אותו לצורת פיצה (עשו זאת בעדינות כדי שלא יכנס שמן לבלילה).
- הכניסו לתנור למשך 15 דקות עד שמזהיב.
- בזמן שהפיצה בתנור, טחנו פטל אדום וחתכו את הבננה לפרוסות דקות בעובי 2 מ"מ.
- הוציאו את הפיצה מהתנור ומרחו עליה את רוטב הפטל האדום, פזרו את הבננות והחזירו לתנור למשך 5 דקות נוספות.
- הוציאו את הפיצה וזלפו מעליה את השוקולד ופתיתי הקוקוס.
- בתאבון!