ראשי ללא גלוטן פיצה ללא גרם פחמימה
חזרתי מחברה והיה בא לי משהו מטורף!
משהו בריא!
אבל משהו טו-אובבבב🤤
וכדי לסכם את ההתלהבות מהדבר המטורף שנולד פה –
המתוק הוא נדיר
הבצק הוא לא בצק
הפחמימה לא מנפחת
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
פיצה ללא גרם פחמימה - מורן שטרום
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 חלבונים

1 כפית קמח טפיוקה

1/2 כוס פטל אדום קפוא / טרי (תוכלו להשתמש בכל פרי בצורתו הקפואה או טרייה)

1 כפית מייפל טבעי

1 כפית שוקולד איכותי מומס

1/4 בננה

*מעט פתיתי קוקוס

 

אז מה אנחנו עושים

  • הקציפו את החלבונים עד שיהפכו לקצף יציב.
  • בדקו שהתערובת יציבה, הפכו את הקערה ובדקו שהקצף לא זז.
  • הוסיפו לחלבונים את קמח הטפיוקהוהמייפל והמשיכו להקציף לעוד דקה.
  • הניחו על תבנית מתאימה לתנור נייר אפייה (מרחו מעט שמן זרעי ענבים או חמניות כדי שלא ידבק).
  • מזגו את הקצף שנוצר לתבנית בעזרת מרית ושטחו אותו לצורת פיצה (עשו זאת בעדינות כדי שלא יכנס שמן לבלילה).
  • הכניסו לתנור למשך 15 דקות עד שמזהיב.
  • בזמן שהפיצה בתנור, טחנו פטל אדום וחתכו את הבננה לפרוסות דקות בעובי 2 מ"מ.
  • הוציאו את הפיצה מהתנור ומרחו עליה את רוטב הפטל האדום, פזרו את הבננות והחזירו לתנור למשך 5 דקות נוספות.
  • הוציאו את הפיצה וזלפו מעליה את השוקולד ופתיתי הקוקוס.
  • בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!