ראשי ארוחות בוקר פיצה אבוקדו

מי לא אוהב פיצה?

היא עסיסית, מנחמת ותמיד באה טוב עם עוד פחמימה ליד.

כדי שתהנו וגם תעשו את זה נכון,

יצרנו עבורכם את המתכון הסופר טעים ונעים הזה.

תהנו!

פיצה אבוקדו - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 5 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לבצק:

  • 1/2 אבוקדו בשל מעוך
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1 כוס קמח כוסמין

לרוטב:

  • חצי אבוקדו מעוך
  • 1/2 חבילת חלב קוקוס
  • 1 שן שום
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן

לתוספת מעל:

  • עלי רוקט
  • פרוסות קישוא 1
  • פרוסות עגבניות שרי
  • פרוסות צ'ילי אדום

אז מה אנחנו עושים

  • בקערה ערבבו את האבקדו, הביצה, המלח, האורגנו וקמח הכוסמין עד לאיחוד.
  • צרו כדור חלק והניחו על נייר אפייה.
  • רדדו את הכדור שיצרתם לעיגול שטוח בעובי 1/2 ס"מ והניחו על תבנית תנור עם נייר אפייה.
  • חממו תנור ל 180 מעלות.
  • במחבת הכינו את רוטב האבוקדו - הכניסו למחבת את האבוקדו המעוך וערבבו אותו יחד עם חלב הקוקוס עד שהופך לרוטב סמיך.
  • הוסיפו למחבת את השום, המלח והפלפל הלבן וערבבו היטב.
  • הורידו את המחבת מהאש ומרחו את הרוטב שנוצר על תחתית הפיצה שלכם.
  • פזרו מעל הרוטב את התוספות : עלי הרוקט, פרוסות הקישוא, פרוסות עגבניות השרי ופרוסות הצ'ילי האדום.
  • הכניסו לתנור למשך 20 דקות.
  • בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!