2.1K
קבלו מתכון בול לסופ"ש ולא רק
של עוף שומר בשכבות ירוקים.
הכי פשוט והכי סטייל 90%10
בתאבון!
אז מה אנחנו צריכים
6 שוקיים של עוף
1 כפית שמן זרעי ענבים
3/4 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
3/4 כפית באהר (פלפל אנגלי)
3/4 כפית חוויג'
2 יחידות שומר
צרור פטרוזיליה ללא 1/3 תחתון
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו לסיר רחב את השמן והדליקו את האש.
- הניחו בתחתית הסיר את השוקיים ותבלו במלח, פלפל שחור, בהאר וחוויג'.
- צרבו למשך 4 דקות את העוף מכל צדדיו כך שיקבל צבע זהוב.
- הוציאו את העופות לקערה נפרדת והשאירו את התבלינים והשומן שיש בתחתית הסיר.
- חתכו 2 יחידות שומר וצרור פטרוזילה ללא 1/3 תחתון והניחו כשכבות בסיר, התחילו משכבות השומר, מעליהן הפטרוזיליה ומעל הפטרוזיליה הניחו עוד מהשומר.
- הכניסו מעל שכבות השומר את העופות, פזרו מעט מלח ומעל עוד שומר ופטרוזילה.
- מעל הסיר הניחו נייר אפייה ועליו נייר אלומניום.
- הכניסו לתנור ל 160 מעלות למשך 4 שעות.
- בתאבון!