ראשי ארוחות בוקר עוגת שוקולד

כמה אני אוהבת שוקולד!

הוא מתאים לי ליד הקפה עם הרגליים על השולחן בול!

שוקולד בתור עוגת שוקולד זה כבר חלום אחר.

קבלו מתכון נדיר לעוגת שוקולד מהממת וטעימה בטירוף!

הכנתם? שתפו אותנו!

עוגת שוקולד - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

150 גרם קרם קוקוס
½ כוס סוכר קנים (ניתן לקנות בקלות בכל סופר)
2 ביצים L
100 גר' שוקולד מריר (עדיף שוקולד מריר בעל 60% אחוזי קקאו)
1 כוסות קמח שקדים
½ כוס קמח קינואה
1 כפית אבקת אפייה
½ כוס מים רותחים
כפית ברנדי

אז מה אנחנו עושים

חממו תנור ל 180 מעלות ושמנו היטב תבנית אינגליש קייק.
הקציפו קרם קוקוס וסוכר למשך 1-2 דקות. הוסיפו את הביצים והמשיכו להקציף עוד 2 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בקערה קטנה במיקרוגל המיסו שוקולד מריר (בפולסים קצרים) וערבבו היטב.
הוסיפו פנימה את השוקולד, עד לתערובת אחידה, הוסיפו את הקמחים ואבקת אפייה וערבבו. הוסיפו מים רותחים וערבבו היטב, הוסיפו ברנדי וערבבו שוב.
העבירו את בלילת העוגה לתבנית.
אפו כ- 35-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
צננו מעט לפני האכילה

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!