3.6K
כמה אני אוהבת להתענג על פרוסת עוגה טובה!
כזו שמנחמת ומרימה אותי גבוהה.
אז העוגה שלפניכם היא כזו.
קבלו עם הרבה כבוד מתכון לעוגה מנצחת – עוגת מייפל מושלמת!
אז מה אנחנו צריכים
3 ביצים
1 כף מחוקה סוויטנגו
1 גביע יוגורט עד 3%
½ כוס שמן זרעי ענבים
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 ו ½ כוס קמח שקדים + 1 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
1/2 כוס סירופ מייפל
אז מה אנחנו עושים
ערבבו ביצים וסוכר לתערובת תפוחה, הוסיפו יוגורט, שמן ותמצית וניל תוך כדי הקצפה.
הפסיקו את ההקצפה וקפלו לתערובת האוורירית את הקמח
שמנו תבנית וצקו את הבלילה פנימה, פזרו את האגוזים למעלה
אפו ב 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
הוציאו מהתנור וצקו את סירופ המייפל על העוגה בעודה חמה עד שנספג בעוגה לחלוטין.
2 comments
היי במקום שמן זרעי ענבים ואגוזי פקאן מה ניתן לשלב כחלופה? שלא יפגע בטעם 👍🏼
היי אילנה,
במקום שמן זרעי ענבים ניתן להמיר בשמן חמניות בכבישה קרה ואת אגוזי הפקאן ניתן להמיק בשקדים או אגוזי מלך.