העולם מחולק ל – 2, אלו שאוהבים אבוקדו ואלו שלא יכולים להתקרב אליו..
אם אתם מאלו שלא יכולים להתקרב אליו, קבלו עובדה שתגרום לכם לחשוב שוב –
האבוקדו מכיל את כל חומצות האמינו החיוניות לגופינו, מה שאומר שהוא נחשב לחלבון מלא!
מלבד זה יש בו גם פחמימות וסיבים תזונתיים שמסייעים לתהליכי העיכול בגוף.
השתכנעתם?
אז מה אנחנו צריכים
1/3 כוס אבוקדו
1/3 כוס בננה
1/2 כוס מייפל
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס קמח שקדים
1 שקית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קקאו
אז מה אנחנו עושים
לקישוט:
שוקולד ציפס
סוכריות צבעוניות ללא צבעי מאכל
אופן הכנה:
מעכו את האבוקדו ואת הבננה לעיסה חלקה.
הוסיפו מייפל וחמאת בוטנים וערבבו הכל ביחד.
הוסיפו את שאר המצרכים מלבד השוקולד צ׳יפס והסוכריות.
ערבבו לעיסה אחידה.
בעזרת ידיים רטובות צרו עיגולים בקוטר 2 ס״מ והניחו בתבנית אפיה עם נייר אפייה.
הוסיפו מעל כל עוגיה שוקולד צ׳יפס או סוכריות.
חממו מראש תנור ל180 מעלות ואפו במשך 20 דקות.