2.8K
בין אם אתם רוצים לאכול בריא יותר לבין אם אתם בדיוק באמצע תהליך ירידה במשקל בקליניקה, אתם בטח תתעלפו על הסינייה הטבעוונית הזאת ולא מעט בזכות העובדה שהיא קלה להכנה, ברמה של גן חובה.
אז מה אנחנו צריכים
500 גרם קוביות דלעת טרייה
1 כף צנובר
2 כפות טחינה מדוללת ומתובלת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
כף שמן זית
½ כפית סומאק
½ כפית מלח גס
אז מה אנחנו עושים
קלפו את הקליפה וחיתכו לקוביות בקוטר 1.5 ס״מ, כל אחת.
הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 25 דקות בתוכנית צלייה או גריל את
קוביות הדלעת, הקפידו לשמור על שכבה אחת אחידה.
הקפידו להבריש בשמן הזית את קוביות הדלעת כל 10 דקות.
סדרו את קוביות הדלעת כערמה, זלפו עליהן את הטחינה, פזרו את הצנובר והפטרוזיליה.
תבלו במלח גס והסומק.