2.6K
הפיסטוק – ״זהב ירוק״.
הוא עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, בחומצות שומן חד-בלתי-רוויות, התורמות לבריאות הלב.
מכיל גם כמות גדולה של ויטמינים ומינרלים כמו ויטמין B6, המסייע לתפקוד מערכת העצבים, ונוגדי חמצון רבי עוצמה כמו לוטאין וזאקסנטין, השומרים על בריאות העיניים.
הטעם שלו מתקתק ואגוזי וניתן לשלב אותו במתכונים מתוקים ומלוחים כאחד.
לבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
עגבניות שרי (מומלץ מזן ״ליבי״) פרוסות לטבעות לרוחב.
6 צנוניות פרוסות לטבעות דקות לרוחב.
1/3 צרור עליון של כוסברה, קצוצה (כמה שפחות גבעולים, ככה יותר טוב).
כף שמן זית
1/2 לימון טרי סחוט
1/2 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת פיסטוק (או פיסטוק שבור גס)
אז מה אנחנו עושים
פשוט מערבבים ומתנפלים.