כרובית וברוקולי, מרגיש לי כאילו אנחנו מדברים על תותחים כבדים שעושים פיגוע חבלני בבטן.
אבל לפני שאתם מוציאים אותם מהמקרר, דעו שלא לכולם הם גורמים לכאבי בטן והפעילות הרפואית שלהם בתוך הגוף לא פחות ממדהימה.
גם הצלמים של ערוץ 13 אהבו את הסלט ונשנשו אותו בין צילום לצילום (:
2 כוסות ברוקולי טרי 2 כוסות כרובית 1 כף שמן זית 1/2 כפית צ׳ילי טחון או 1/3 פלפל צ׳ילי טרי מלח ופלפל שחור מעט גרידת לימון (רק השכבה הצהובה) לימון סחוט הכניסו לקערה את פרחי כרובית והברוקולי. (כפרחים קטנים, תוכלו לפרק עם הידיים) הוסיפו גרידת לימון (רק החלק הצהוב), צ׳ילי, מלח, פלפל, מיץ לימון סחוט ושמן זית. ערבבו והגישו לשולחן.
אז מה אנחנו צריכים
אז מה אנחנו עושים