ראשי ללא גלוטן סלט בלוגה

הן קטנות, יפות ועושות חגיגה בפה.

קבלו אותן, בטירוף כן?

עדשים בלוגה ויש שיגידו ה- עדשים.

קחו רעיון סופר קל להכנה שכיכב בחדשות ערוץ 13. תקראו לזה מתכון מנצח או מתכון לירידה במשקל ובעצם לדיאטה הקשורה באורח חיים בריא, ככה או ככה הסלט הספציפי הזה מככב אצלנו שנים במטבח.

לסרטון הכתבה בחדשות ערוץ 13, לחצו כאן

סלט עדשים בלוגה
מנות: 4 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 כוס עדשים מסוג בלוגה (אין צורך בהשרייה)

3 גזרים צבעוניים (או כתומים, מה שיש בבית)

1/2 לימון סחוט

1 כפית שטוחה של מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון דק

1 כף שמן זית

 

 

אז מה אנחנו עושים

הרתיחו את העדשים בסיר עם מים רותחים למשך 20 דקות עד שיהיו במרקם קרנצ׳ - אל דנטה.

סננו והניחו בצד להתקרר.

חתכו את הגזרים לריבועים קטנים וצרבו אותם במחבת עם השמן, המלח והפלפל.

הכניסו לתוך קערה את הגזרים, העדשים וסחטו את הלימון.

ערבבו היטב וצרו את הסלט הפשוט בישראל.

 

 

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!