אז מה אנחנו צריכים
4 כפות רסק עגבניות שאתן אוהבות (אנחנו השתמשנו בממרח של דג חריימה של חברת "JULIA")
2 כוסות מים רותחים
1 זוקיני
רצועות של גזר מקולף
רצועות של בטטה בינונית מקולפת
1 בצל בינוני קצוץ
10 עגבניות שרי (זו העונה של עגבניות שרי ליבי הנפלאות, הן מדהימות ומתוקות ויעזרו לנו להפטר מהצורך בסוכר כאשר אנחנו משתמשות ברסק עגבניות או בעגבניות טריות)
שורש כורכום *זו העונה ששורש כורכום טרי (בצורתו הטריה הוא אינו מריר)
1/3 צרור עליון של כוסברה קצוצה (השתדלו כמה שפחות גבעולים)
1 צרור שלם של עירית
700 גרם דג נסיכה טרי טחון
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל אנגלי (אם השתמשתן בתערובת של דג חריימה אז אין צורך להוסיף פלפל שחור, אם השתמשתן ברסק עגבניות רגיל, ניתן להוסיף את הפלפל השחור).
1/2 כוס סודה מוכנה לשתייה (הסודה המוכרת)
1 כפית גדושה זרעי צ'יה (עדיף לבנים, אך גם השחורים יעשו את העבודה נהדר)