ראשי ללא גלוטן סירות דלעת ספגטי במילוי סלט מאש

סירות דלעת ספגטי במילוי סלט מאש

by Moran Shtrum

חשבתם פעם להפוך את הירקות שלכם לקערה? לא? טוב אתם חייבים לראות איך נהפוך את הדלעת ספגטי לקערה אכילה 🙂 משהו מטורף שהוא תענוג לעיניים וחגיגה טבעית מטורפת בפה.

ואם לספר לכם סוד, אז זאת מנה שכתבנו במיוחד עבור כתבת שבועות, לחדשות ערוץ 13 על תזונת 90%10 שמבריאה את הגוף, לכבוד חג שבועות.

מה שקרה אחרי הצילומים, נשמור בין 4 קירות, אבל רק נעדכן שמאז הכתבה צוות ערוץ 13 מכיל אותה כחלק מהרוטינת ארוחות שלהם.

דלעת ספגטי ומאש פאולה וליאון מורן שטרום נטורופתית
מנות: 2 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 דלעת ספגטי, שלמה ושטופה היטב
2 כפות קינואה מבושלת
1 כפית שבבי קוקוס
1/2 כפית אוכמניות לא ממותקות
1/2 גבעול בצל ירוק חתוך לטבעות
כפית שמן זית
מלח
פלפל

אז מה אנחנו עושים

הכניסו את הדלעת שלמה, לא מחוררת ולא חתוכה כלל, למיקרוגל למשך 20 דקות. (לא תאמינו כמה זה קל!) אין צורך בבישול ארוך כלל!!!!!
הוציאו מהמיקרוגל ממש בעדינות וחיתכו בעזרת סכין מראש הדלעת עד שיווצרו לכם 2 קעריות דלעת (היזהרו, האדים לכודים בפנים), נקו עם כף את תוכן הדלעת (החוטים והגרעינים).
סדרו בתבנית את 2 החלקים.
ערבבו בקערית את הקינואה, שבבי קוקוס, אוכמניות, בצל ירוק, שמן זית, מלח ופלפל וחלקו את התערובת בין 2 קעריות הדלעת.

enjoy - that is it.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!