1.9K
אז מה אנחנו צריכים
סירות אבוקדו תאילנדיות 90%10
במחבת אחת נמצאת ארוחת הערב שלכם.
שנתחיל ?
2 - 4 מנות
מה אנחנו צריכים?
לסירות - 2 אבוקדו
לרוטב התאילנדי – שן שום פרוסה, 3 פרוסות לימון דקות, חופן נענע, עלי לואיזה או למון גראס, 1/3 צ׳ילי חתוך גס, 3 פרוסות דקות של ג׳ינג׳ר.
אז מה אנחנו עושים
- מה אנחנו עושים?
- לרוטב התאילנדי –
- • ערבבו את כל המרכיבים למשך כשעה להתמזגות טעמים.
- לסירות -
- • חתכו ל 4 כל אבוקדו, לאורכו והוציאו את הגרעין בעדינות.
- • חממו במחבת מעט שמן זית איכותי וצרבו את האבוקדו, כדקה על כל צד.
- • הניחו על צלחת הגשה את האבוקדו ומזגו לתוכו את הרוטב התאילנדי.
- אז איך אנחנו עושים סלט אבוקדו חריף?
- • את שארית האבוקדו חיתכו לקוביות קטנות.
- • הוסיפו קוביות קטנות של עגבנייה ופלפל צהוב.
- • הוסיפו טבעות של גבעול סלרי.
- • קצצו 1/2 פלפל צ׳ילי.
- טיפ להגשה:
- • צלו יחד עם האבוקדו עגבניות שרי שלמות מתובלות במלח, שום ופלפל שחור.
- • עלכלטבעתאבוקדוהניחומעטיוגורטטבעי
- (מומלץ דנונה פרו 2.8%/ 20 גרם חלבון/ יוגורט עיזים עד 5%).
- • מעל הוסיפו מעט מסלט האבוקדו החריף.
- • סחטו מעל הכל לימון טרי.
- • הוסיפו מעט שברי פיסטוק/ צנוברים.
- • חיתכו פרוסת לחם איכותי מלא לריבועים וצרבו אותם יחד עם האבוקדו בתיבול מעט שמן זית ומלח צמחי מרפא והוסיפו אותם בפינת המחבת.
- זהו יש להם ארוחה שלמה שניתן להגיש ישירות למרכז השולחן.