ראשי ללא גלוטןסירות אבוקדו תאילנדיות 90%10

סירות אבוקדו תאילנדיות 90%10

by Moran Shtrum
מנות: 2 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

סירות אבוקדו תאילנדיות 90%10

במחבת אחת נמצאת ארוחת הערב שלכם.
שנתחיל ?

2 - 4 מנות
מה אנחנו צריכים?
לסירות - 2 אבוקדו
לרוטב התאילנדי – שן שום פרוסה, 3 פרוסות לימון דקות, חופן נענע, עלי לואיזה או למון גראס, 1/3 צ׳ילי חתוך גס, 3 פרוסות דקות של ג׳ינג׳ר.

אז מה אנחנו עושים

  • מה אנחנו עושים?
  • לרוטב התאילנדי –
  • ערבבו את כל המרכיבים למשך כשעה להתמזגות טעמים.
  • לסירות -
  • חתכו ל 4 כל אבוקדו, לאורכו והוציאו את הגרעין בעדינות.
  • חממו במחבת מעט שמן זית איכותי וצרבו את האבוקדו, כדקה על כל צד.
  • הניחו על צלחת הגשה את האבוקדו ומזגו לתוכו את הרוטב התאילנדי.
  • אז איך אנחנו עושים סלט אבוקדו חריף?
  • את שארית האבוקדו חיתכו לקוביות קטנות.
  • הוסיפו קוביות קטנות של עגבנייה ופלפל צהוב.
  • הוסיפו טבעות של גבעול סלרי.
  • קצצו 1/2 פלפל צ׳ילי.
  • טיפ להגשה:
  • צלו יחד עם האבוקדו עגבניות שרי שלמות מתובלות במלח, שום ופלפל שחור.
  • עלכלטבעתאבוקדוהניחומעטיוגורטטבעי
  • (מומלץ דנונה פרו 2.8%/ 20 גרם חלבון/ יוגורט עיזים עד 5%).
  • מעל הוסיפו מעט מסלט האבוקדו החריף.
  • סחטו מעל הכל לימון טרי.
  • הוסיפו מעט שברי פיסטוק/ צנוברים.
  • חיתכו פרוסת לחם איכותי מלא לריבועים וצרבו אותם יחד עם האבוקדו בתיבול מעט שמן זית ומלח צמחי מרפא והוסיפו אותם בפינת המחבת.
  • זהו יש להם ארוחה שלמה שניתן להגיש ישירות למרכז השולחן.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!