2.2K
אז למה הוא טוב לנו?
*הוא הוא ללא גלוטן
* הוא מספק לגוף את כל אבות המזון שהוא צריך.
*הוא ללא סוכר ותוספות מלאכותיות.
* הוא ללא לקטוז.
תגידו את האמת, נכון גם לכם אין כבר רעיונות מה להכין לאכול???
*הכי הכי חשוב – הוא שתי שניות ורבע של השקעה וטעים פחד!
*הכי הכי חשוב – הוא שתי שניות ורבע של השקעה וטעים פחד!
אז מה אנחנו צריכים
1 אבוקדו בשל (עדיף מסוג האס, הקליפה שלו יותר קשה ויהיה יותר נוח לעבודה)
1 קוביית טופו
1 בצל יבש
1 מיץ לימון סחוט טרי
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
*אפשרי להוסיף למטבל אבוקדו מעט רוטב יוזו, זה משדרג פלאים.
אז מה אנחנו עושים
קצצו את הבצל וצרבו אותו יחד עם התבלינים במחבת עם מעט שמן זית.
הוציאו את קוביית הטופו, שטפו, מעכו אותה בקלות עם מזלג והוסיפו אותה למשך 4 דקות למחבת.
חתכו את האבוקדו לאורכו והניחו בצד את סירת האבוקדו הריקה שנוצרה לנו.
מעכו בקערונת את האבוקדו עם המלח והלימון (אם יש לכם יוזו, הוסיפו חצי כפית ממנו).
הרכבת המנה :
מלאו בסירת האבוקדו חצי מטבל אבוקדו וחצי מקושקשת טופו והגישו עם כפית.
ככה פשוט 90%10