בני נוער מכורים לפחמימות ולפעמים לנו, כהורים זה קשה לא להעיר. אפילו שאנחנו יודעים שאלו מלחמות אבודות מראש.
כשהייתי אמא צעירה, האמא הפרטית שלי לימדה אותי שמלחמות צריך לבחור ואני כמו ילדה טובה, תמיד מקשיבה לאמא.
אז תקראו לזה פתרון לתזונה בריאה עבור בני נוער, או האופן ללמד בני נוער לאכול בריא. ככה או ככה, מצאתי את השיטה – להוסיף על הקיים!
סטייק כרוב ידוע בערכיו התזונתיים הגבוהים והוא אפילו ידוע כלוחם נגד חיידק הליקובקטור פילורי
ובתנור הוא מעיף לילדים את החך.
אז פשוט תוסיפו להם בארוחת הצהריים אותו ותנו להם ״עירוי בריאות״ קראנצ׳י ובריא.

אז מה אנחנו צריכים
כרוב לבן שלם
כפית שמן זית איכותי
כפית שומשום
כף פרוסות שקדים
כפית מלח הימאליה טחון דק
אז מה אנחנו עושים
חממו תנור ל180 מעלות.
חיתכו את הכרוב לסטייקים בעובי ס״מ וחצי כל סטייק.
מירחו על כל סטייק כרוב משמן הזית ופזרו את השומשום, פרוסות השקדים והמלח.
הכניסו לתנור למשך 17 דקות על תכנית צלייה או גריל והגישו חם וטעים.