ידעתם שסופגנייה תמימה אחת יכולה להכיל 500 קלוריות של שומן ופחמימה פשוטה?!?
אז רצינו שגם בחג חנוכה תשמרו על הבריאות שלכם וכמובן על הפיגורה שלכם.
המתכון הזה ללא קמח כלל! ללא סוכר! ללא שמן מזיק! נטו 4 מרכיבים בריאים! הסופניה החדשה של שיטת 90%10 מכילה רק 57 קלוריות המורכבות ממרכיבים בריאים. לכן, מעכשיו לא תצטרכו לחשוב פעמיים לפני שהחך שלכם ייהנה מסמל החג הטעים – הלוא היא הסופגנייה.
אלא, כדאי ואפילו מומלץ שתשלבו אותה בתזונה שלכם, הרי מדובר פה בזהב טהור.
נשלב פה שומן איכותי עם חלבון שנספג בזמינות גבוהה ונהפוך את הסופגניות המזיקות למושחתות ובריאות (וכן, יש דבר כזה).
אז מעכשיו שתזמינו אורחים או תתארחו להדלקת נר בחנוכה, הביאו אתכם את הסופגניות המדהימות האלו ותתכוננו לקצור מחמאות.
לסרטון הכנת הסופגניות, לחצו כאן
אז מה אנחנו צריכים
5 כפות ממרח שקדייה (מ100% שקדים טחונים)
1 כפית דבש איכותי
3 ביצים (רק החלבון=החלק הלבן) בטמפרטורת החדר
1 כפית סודה לשתייה
תבנית שקעים מסיליקון
לציפוי:
ניתן לפזר אבקת סוויטאנגו (היא ללא קלוריות כלל), הוא יהיה ה ״כאילו סוכר״ שלנו.
הכניסו על ידי מזרק קטן, מעט ריבה איכותית
אז מה אנחנו עושים
חממו תנור ל 160 מעלות על תכנית אפייה.
הכניסו את חלבוני הביצים למיקסר והקציפו על מהירות בינונית, למשך 4 דקות. (אם אין לכם מיקסר, לא נורא. תוכלו להכין את הבלילה עם מקציף ידני).
הוסיפו את ממרח השקדייה, הדבש וסודה לשתייה וערבבו בתנועות קיפול היטב, למשך 3 דקות.
מזגו מהתערובת לכל שקע בתבנית ומלאו גובה של 3/4 שקע.
הכניסו לתנור למשך 15 דקות בדיוק.
לאחר שאיפשרתם לסופגניות להתקרר בחוץ, תוכלו להזריק להן מעט ריבה ולפזר מעליהם מעט אבקת ״כאילו סוכר״.