3.5K
למתכון הזה יש טעם נוסטלגי במיוחד.
זוכרים ביום העצמאות את התפו"ע על מקל עם ים סוכר?
אז כזה רק בבריא.
יצרנו עבורכם מנה אחרונה נוסטלגית וטעימה.
תהנו ולבריאות!
אז מה אנחנו צריכים
2 תפוחי עץ ירוקים בינוניים
8 יחידות פקאן טבעי
1 כוס שוקולד חלב מומס
½ כוס גרעיני רימון
1 כפית חמאת בוטנים טבעית
½ כפית דבש
מקלות ארטיק
אז מה אנחנו עושים
שטפו וחתכו את התפוחים לאורכם כך שייווצרו מהם פרוסות בעובי 1 ס"מ.
חרצו בעזרת סכין, במרכז תחתית כל פרוסה חריץ, נכניס אליו בזהירות את מקל הארטיק.
טבלו כל פרוסת תפוח בשוקולד המומס והניחו על נייר אפייה איכותי, במגש.
שברו לחתיכות קטנות את הפקאן ופזרו מעל כל פרוסת ארטיק התפוח.
פזרו גם את גרעיני הרימון והכניסו להקפאה לפחות של שעתיים.
הוציאו מהקפאה את ארטיק התפוח.
ערבבו בקערונת את הדבש ואת חמאת הבוטנים וזלפו מעל בצורה אסימטרית.
הכניסו להקפאה והגישו בעת הצורך.