ראשי ארוחות ערב נתחי פרגית ברוטב מסמאן תאילנדי

נתחי פרגית ברוטב מסמאן תאילנדי

by גוני
המתכון הראשון בסדרת פינת "תיבול נמרץ" באינסטגרם!
תוכלו ללמוד איך להכין בהכי חפל"פ שיש ועם ערך גבוה של "מה יוצא לי מזה".
אז מה יוצא לכן מזה?
פלפל אנגלי / בהאר – יש לו טעם אדמתי והוא קרמינטיבי, כלומר הוא סופח אליו גזים שנמצאים במזון ומסייע לבטן לא להתנפח מהמזון שאנחנו אוכלים.
עלה דפנה – מסייעים לדלקות בגוף וכאבי פרקים.
לבריאות!
נתחי פרגית ברוטב מסמאן תאילנדי - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 סיר מפנק למשפחה זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 כף שמן זרעי ענבים
1 תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות גסות
בצלי שאלוט או 1 בצל לבן יבש פרוס גס
1 ס"מ קצוץ של שורש ג'ינג'ר
2 שיני שום קצוצות דק
1/3 פלפל צ'ילי קצוץ
4 עגבניות בינוניות חתוכות גס
1/2 תפרחת כרובית מבושלת מפוררת ומתובלת בגרעיני חרדל ומלח
1/2 קילו נתחי פרגית חתוכים לרצועות דקות
1/2 כוס קרם קוקוס ( אני השתמשתי באריזה הירוקה בקרטון)
1/2 כוס מים רותחים
7 גרעיני בהאר
1/2 כף אבקת כורכום
1 כפית מלח
2 עלי דפנה
ברגע ההגשה - 1/2 צרור עלי כוסברה ללא 1/3 תחתון.

אז מה אנחנו עושים

במחבת עמוקה וגדולה חממו את שמן זרעי הענבים.
הוסיפו את תפוחי האדמה והבצלים וצרבו עד לקבלת צבע זהוב.
ערבבו היטב והוסיפו את הג'ינג'ר, השום והצ'ילי.
הוסיפו פנימה את העגבניות וערבבו היטב.
הוסיפו לתוך הסיר את חתיכות הכרובית המתובלת שהכנתם מראש וערבבו.
בשלו לכ- 2 דקות והוסיפו פנימה את נתחי הפרגית.
צרבו היטב עד שנתחי הפרגית נראים מבושלים.
הוסיפו את התבלינים וערבבו.
מזגו את קרם הקוקוס והמים ובשלו על אש נמוכה למשך כ 20 דקות.
פתחו בזהירות את מכסה הסיר והוסיפו ברגע ההגשה את עלי הכוסברה.
שיהיה ים בתאבון ובריאות!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!