ראשי ללא גלוטן נגיסי תפוח מצופים שוקולד

כבר הסתדרתם על מנה אחרונה לחג?

עדיין לא?

קבלו מתכון קליל וטעים במינימום כלים ומקסימום אווירה.

תפוח ושוקולד, מה יכול להיות רע?

תהנו!

נגיסי תפוח ראש השנה מורן שטרום
מנות: 8 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 תפוחי עץ ירוקים בינוניים

4 יחידות שקדים

4 יחידות קשיו

1 כוס שוקולד חלב מומס

½ כוס גרעיני רימון

1/2 כוס פתיתי קוקוס

אז מה אנחנו עושים

שטפו וחתכו את התפוחים לחצי ואז לרבעים בעובי 1  ס"מ.

טבלו כל רבע תפוח את חלקו העליון בשוקולד המומס

שברו לחתיכות קטנות את השקדים והקשיו

הכינו לכם בצלחות קטנות את הציפויים וטבלו כל רבע תפוח בשקדים/ רימון/ פתיתי קוקוס

והניחו על נייר אפייה איכותי, במגש.

הכניסו להקפאה לפחות של שעתיים.

הוציאו מהקפאה את נגיסי התפוח.

והגישו על מגש חגיגי.

חג שמח

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!