3.5K
כבר הסתדרתם על מנה אחרונה לחג?
עדיין לא?
קבלו מתכון קליל וטעים במינימום כלים ומקסימום אווירה.
תפוח ושוקולד, מה יכול להיות רע?
תהנו!
אז מה אנחנו צריכים
2 תפוחי עץ ירוקים בינוניים
4 יחידות שקדים
4 יחידות קשיו
1 כוס שוקולד חלב מומס
½ כוס גרעיני רימון
1/2 כוס פתיתי קוקוס
אז מה אנחנו עושים
שטפו וחתכו את התפוחים לחצי ואז לרבעים בעובי 1 ס"מ.
טבלו כל רבע תפוח את חלקו העליון בשוקולד המומס
שברו לחתיכות קטנות את השקדים והקשיו
הכינו לכם בצלחות קטנות את הציפויים וטבלו כל רבע תפוח בשקדים/ רימון/ פתיתי קוקוס
והניחו על נייר אפייה איכותי, במגש.
הכניסו להקפאה לפחות של שעתיים.
הוציאו מהקפאה את נגיסי התפוח.
והגישו על מגש חגיגי.
חג שמח