נאצ׳וס ענני אורז מתאים בול כנשנוש מול הטלויזיה באולימפיאדה!
ובול לפי ערכי 90%10 – כל השילוש הקדוש וצלעות הזהב, בארוחה אחת🔥.
איך אפשר להתחיל מתכון כזה?
אולי מהעובדה שהוא רק 50 קלוריות
או מהעניין המטריף שהוא שניה וחצי של התעסקות והכנה?
ככה או ככה הוא אחד המתכונים האהובים פה בבית ובמיוחד על ידי הבת שלי – עדי, אז ניתן להבין עד כמה יש לו ייחוס, אהה ?
אממה, שימו לב שדפי אורז הם חומר גלם מדהים שנעשה באופן מסורתי וניתן להכין ממנו מטעמים.
עם השנים נוצרה התלהבות סביבו, מה שגרם ליצרנים, איך לא? להתחיל ל״התעסק״ איתו ולהוסיף לו חומרי גלם זולים (מיותר לציין שהם לא נותנים ערך מוסף לגוף).
אבל אל דאגה, הבנו את הבעיה, עכשיו בוא נניח לצידה את הפתרון.
כל שצריך לעשות הוא להסתכל ברשימת רכיבים ולדאוג לקחת מהמדף רק את דפי האורז המכילים בין 50% – 70% אורז אמיתי ולא פחות. רכיבים כמו טפיוקה ועמילנים פחות איכותיים ולכן העדיפו שלא יהיו חלק משגרת הנשנוש שלכם.
דפי אורז
מטבל גוואקמולי:
אבוקדו בינוני בשל
ביצה קשה
1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח
מטבל סלסה:
עגבנייה גדולה
1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
1/2 כפית רוטב בלסמי מצומצם (אין לכם? אין דבר, זאת לא טעות של כלא)
1/2 כפית מלח

אז מה אנחנו צריכים
2 דפי אורז
מטבל גוואקמולי:
אבוקדו בינוני בשל
ביצה קשה
1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
3/4 כפית פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח
מטבל סלסה:
עגבנייה גדולה
1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
1/2 כפית רוטב בלסמי מצומצם (אין לכם? אין דבר, זאת לא טעות של כלא)
1/2 כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
תשומת לבכם להוראות הסופר פשוטות, הדקויות פה הן המתכון להצלחה ענקית.
חממו כפית שמן במחבת ובדקו שהשמן ממש חם, הרגע הזה חייב להיות מדוייק.
התחילו ״לקרוע״ את דפי האורז א–סימטרי והכניסו אותם למחבת, תוך שניות תראו איך נולד לכם נאצ׳וס מטורף שנמס בפה.
מטבל גוואקמולי:
מעכו את האבוקדו, גרדו את הביצה בפומפייה ותבלו.
מטבל סלסה:
גרדו בפומפייה את העגבנייה ותבלו.
כל שנותר הוא להניח רגליים על השולחן ולטבול את ענני הנאצ׳וס במטבלים ההורסים שהכנתם.