ראשי ללא גלוטן מרק ירקות שורש ובשר
מי מאיתנו לא אוהב בחורף מרק?
כזה מפנק ועם מלא בריאות בפנים?
המרק שלפניכם מכיל ארוחה שלמה בפני עצמה ומלא בבריאות וערכים תזונתיים.
תהנו!
מרק ירקות שורש ובשר - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 5 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

500 גרם קוביות בשר מספר 6
1 בצל לבן יבש קצוץ
2 עלי דפנה
7 גרעיני פלפל אנגלי
3 גבעולי סלרי חתוך גס (כולל העלים)
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות 2 ס״מ
1 שורש כוסברה חתוך לקוביות 1 ס״מ
1/2 כפית כורכום
3/4 כפית חוויאג'
1/2 כפית מלח

אז מה אנחנו עושים

 

  • הכניסו לסיר עם מעט שמן זית את קוביות הבשר, עד שהבשר מקבל צבע שחום ונצרב קלות מכל צד.
  • הוסיפו לסיר את הבצל, התבלינים וערבבו.
  • הוסיפו כוס מים רותחים.
  • כסו את הסיר עם מכסה מתאים ובשלו למשך כשעה.
  • פתחו את המכסה והוסיפו את כל הירקות שחתכתם לקוביות.
  • הוסיפו 1 וחצי כוס מים רותחים ובשלו למשך 90 דקות נוספות.
  • בתאבון!

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!