ראשי ללא גלוטן מרק בלי מאמץ
כשהייתי ילדה קטנה, אבא שלי תמיד היה אומר לי ״הרגל הופך לטבע״🗣️.
אז לא ידעתי כמה המשפט הזה חזק.
עד כמה כולנו תוצר של הרגלים.
שבסוף המון דברים שאנחנו עושים באוטומט הם תוצאה של מעשים שעשינו באופן חוזר והיום הם כבר חלק מאיתנו וכבר לא צריך להשקיע בהם מחשבה או התכווננות, כמו לעשות פיפי ולצחצח שיניים כשמתעוררים.
אבל השאלה אם זה תמיד מתעל אותנו?
ועד כמה מורכב לסגל הרגלים חדשים או להיפטר מכאלו שלא משרתים אותנו?
ברגעים שאתן שואלות את עצמכן את השאלות האלו, נסו לחשוב עד כמה ״מסתדר״ לכן לאכול מרק ירקות כארוחת בוקר?
עכשיו תוסיפו למשוואה את העובדה שירקות הם חינמיים ותפקידם להשביע, לחזק ולהפעיל את מערכת חילוף החומרים.
ואם בא לכן להעז קצת,
אז מרק יבוא פגז בבקרים קרים במיוחד ויעשה לנו נעימי בגוף.
מרק בלי מאמץ - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 בצל
5 גבעולי סלרי
1 בטטה לבנה או בטטה רגילה
2 בטטות קטנות
1 גזר
3 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1 כף חוואיג׳

אז מה אנחנו עושים

 

  • חממו מעט שמן זית בסיר.
  • חתכו את הבצל לקוביות והכניסו לסיר.
  • חתכו לעיגולים את הסלרי והוסיפו לסיר עם הבצל.
  • חתכו לקוביות את הבטטה, הגזר והג׳ינג׳ר, הוסיפו לסיר וערבבו היטב.
  • הוסיפו את התבלינים וערבבו כך שכל הירקות יצופו בהם.
  • מזגו מים עד לכיסוי הירקות שבסיר וכסו במכסה מתאים.
  • בשלו למשך 40 דקות על אש בינונית עד שהירקות רכים למגע.
  • בתאבון.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!