2.5K
עוד רגע יום שישי וכשקר בחוץ כל מה שרוצים זה אוכל מנחם ומחמם.
המתכון שלפניכן מתאים בדיוק למרכז השולחן ביום שישי ויגרוף ים מחמאות!
אז מה אנחנו צריכים
8 קישואים גדולים
1 בצל לבן יבש
1 צרור שמיר ללא 1/3 תחתון
מלח
פלפל
שמן זית
חומץ לאחר היציאה מהתנור
אז מה אנחנו עושים
שטפו היטב את הקישואים וחתכו אותם למקלות
סדרו אותם על גבי תבנית עם נייר אפיה וחממו תנור ל 180 מעלות.
הברישו כל קישוא בשמן זית והוסיפו מעל תבלינים שאוהבים.
פזרו מעל את הבצל והשמיר והכניסו לתנור ל 30 דקות לפחות עד שמתרכך.
כאשר המקלות מוכנים זלפו מעליהם מעט חומץ והוציאו לקערת הגשה.
שיהיה בתאבון!