ראשי ארוחות ערב מקלות אנטיפסטי קישואים

מקלות אנטיפסטי קישואים

by גוני
עוד רגע יום שישי וכשקר בחוץ כל מה שרוצים זה אוכל מנחם ומחמם.
המתכון שלפניכן מתאים בדיוק למרכז השולחן ביום שישי ויגרוף ים מחמאות!
מקלות אנטיפסטי קישואים - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 מגש אנטיפסטי זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

8 קישואים גדולים

1 בצל לבן יבש

1 צרור שמיר ללא 1/3 תחתון

מלח

פלפל

שמן זית

חומץ לאחר היציאה מהתנור

אז מה אנחנו עושים

שטפו היטב את הקישואים וחתכו אותם למקלות
סדרו אותם על גבי תבנית עם נייר אפיה וחממו תנור ל 180 מעלות.
הברישו כל קישוא בשמן זית והוסיפו מעל תבלינים שאוהבים.
פזרו מעל את הבצל והשמיר והכניסו לתנור ל 30 דקות לפחות עד שמתרכך.
כאשר המקלות מוכנים זלפו מעליהם מעט חומץ והוציאו לקערת הגשה.
שיהיה בתאבון!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!