אז מה אנחנו צריכים
500 גרם פילה עוף טחון (ולא חזה)
1 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא שליש תחתון)
1 גזר קטן מגורר בפומפייה
1 קישוא קטן מגורר בפומפייה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
אז מה אנחנו עושים
הרטיבו את דף אורז כ 10 שניות מכל צד, במים פושרים
(כדאי לקנות את אלו שמכילים ברשימת רכיבים בעיקר אורז, ללא עמילנים).
מזגו כף מהתערובת ועטפו בדיוק כמו מעטפה לסגירת ציפוי דף האורז.
הניחו כל מעטפת פילה עוף וירקות במרחק כ 1 ס״מ, אחת מהשנייה ועל נייר אפייה (כדי שלא ידבקו).
תוכלן לשמור את מעטפות פילה העוף והירקות במקרר, שיהיו מוכנים לכם לרגע שתרצו לאכול אותם מבלי להתעסק שוב ב״להכין אותם״.
הכינו רוטב ב2 שניות -
1/2 כוס רוטב סויה (עדיף מבקבוק זכוכית, שכתוב עליו TAMARI).
קצצו 2 כפות כוסברה (או פטרוזיליה) ו1 גבעול שלם של בצל ירוק, עם 1/2 כוס מים.
מזגו ובשלו במחבת למשך 3-4 דקות.
הכניסו את מעטפות פילה העוף וירקות.
בשלו עם מכסה סגור למשך 5 דקות על עוצמה נמוכה,
נענעו כמו בת הוואי, מצד לצד בזהירות את המחבת,
כך שהרוטב יכסה מכל כיוון את המעטפות.