ראשי ארוחות ערב מסיבת סביצ׳ה ים תיכונית

מי אמר שאי אפשר לשחק עם אוכל? אפשר לשחק ואפשר גם לקלוע צמות.
סביצ׳ה ים תיכוני יאמי, אתם איתי?

אלו 2 מנות שצולמו עבור ערוץ 13 ומאז השאירו אותנו, צוות 90%10 משלבות אותן בתכניות ניקוי רעלים וירידה במשקל בקליניקה שלנו, אז למה לא לשתף?

סביצ׳ה
מנות: 1 מנה זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 פילה של אינטיאס כבוש בשמן, ללא תיבול (תהיו מופתעים, אבל ניתן למצוא אותם בקלות בכל חנות דגים) או 150 גרם סלמון טרי

שמן זית

1 בצל ירוק (רק החלק הירוק)

1/2 כפית מלח

7 גרעיני בהר (פלפל אנגלי)

1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס

3/4 כפית שטוחה של טימין או נענע מיובשים

מעט בלסמי מצומצם

 

 

אז מה אנחנו עושים

חיתכו את האנטיאס  או את הסלמון לרצועות דקות וארוכות.

קלעו צמה, ממש כמו שקולעים צמה בשיער והניחו בפינת צלחת הגשה שטוחה עם דפנות בולטים.

מזגו לצלחת שמן זית, חיתכו את בצל הירוק לטבעות דקות ופזרו.

הוסיפו את התבלינים והגישו.

מומלץ מאוד לצד פרוסת חלה שווה, דקה וקריספית.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!