4.4K
את הממרח הזה אתם חייבים להכין.
הוא מתקתק וישדרג כל כריך!
עשיר בסיבים ושומר על רמות סוכר מאוזנות בגוף.
אז קדימה.. לעבודה 🙂
מה יוצא לכם ממנו?
לאגוזי הפקאן יש את תכולת הסיבים הגבוהה ביותר (יחד עם הפיסטוק), העומדת על 5 גרם סיבים ל 50 גרם פקאן. אלו עוזרים לשמור על רמות סוכר מאוזנות לאורך שעות הלימודים.
השומן של הפקאן רב בלתי רווי וכך מסייע לרמות כולסטרול תקינות ותחושת שובע ארוכה.
בתאבון!
אז מה אנחנו צריכים
200 גרם אגוזי פקאן טבעיים
1 כפית שמן זרעי ענבים
1 כפית מייפל טבעי
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
אז מה אנחנו עושים
הכניסו למעבד מזון או לבלנדר את אגוזי הפקאן, השמן, המייפל ותמצית הוניל.
טחנו עד לקבלת מרקם אחיד, חלק ויפיפה.
העבירו לצנצנת אטומה ושמרו במקרר עד 5 ימים.