ראשי ללא גלוטן מטבעות שוקולד, אגוזים, שקדים וסופר פודס

מטבעות שוקולד, אגוזים, שקדים וסופר פודס

by Moran Shtrum
מטבעות שוקולד, אגוזים, שקדים וסופר פודס

מה יותר מושלם משוקולד קראנצ׳י, דק כמו דף, עם אגוזים, שקדים ופירות יבשים טבעיים?

נכון שאין? אז בחרתי לשלב את כל המפחידים האלו יחד ולעשות איתם משהו מפחיד בטירוף, שיתאים לרגעים מפנקים במיוחד.

שימו לב, לא לבעלי לב חלש.

מטבעות שוקולד, אגוזים, שקדים וסופר פודס
מנות: 4 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

150 גרם שוקולד מריר גולמי להמסה

תוספות למטבעות:

שקדים, פקאנים טבעיים, חצאים של אגוזי מלך, צחתיכות קטנות של פירות יבשים אורגנים.

 

אז מה אנחנו עושים

המיסו את השוקולד בבן מארי (כלי עמיד בחום, בתוך סיר עם אמבט מים על האש) או במיקרוגל עם כפית שמן קוקוס, בחימום קצר.

כאשר השוקולד נוזלי לגמרי, הסירו מהאש או מהמיקרוגל וערבבו היטב.

הניחו נייר אפייה על צלחת או מגש גדול.

בעזרת כף, צרו עיגולים קטנים ושטחו אותם דק, כך תיצרו מטבעות.

פזרו על מטבעות השוקולד אגוזים, שקדים, פאקן, חתיכות אננס מיובש או משמש אוזבקי (הוא חמצמץ ומיוחד יותר).

הכניסו למקפיא למשך 10 דקות.

תוכלו לשמור גם במקפיא בקופסה אטומה וכך תהנו מנשנוש זמין בשלוף.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!