מה יותר מושלם משוקולד קראנצ׳י, דק כמו דף, עם אגוזים, שקדים ופירות יבשים טבעיים?
נכון שאין? אז בחרתי לשלב את כל המפחידים האלו יחד ולעשות איתם משהו מפחיד בטירוף, שיתאים לרגעים מפנקים במיוחד.
שימו לב, לא לבעלי לב חלש.
אז מה אנחנו צריכים
150 גרם שוקולד מריר גולמי להמסה
תוספות למטבעות:
שקדים, פקאנים טבעיים, חצאים של אגוזי מלך, צחתיכות קטנות של פירות יבשים אורגנים.
אז מה אנחנו עושים
המיסו את השוקולד בבן מארי (כלי עמיד בחום, בתוך סיר עם אמבט מים על האש) או במיקרוגל עם כפית שמן קוקוס, בחימום קצר.
כאשר השוקולד נוזלי לגמרי, הסירו מהאש או מהמיקרוגל וערבבו היטב.
הניחו נייר אפייה על צלחת או מגש גדול.
בעזרת כף, צרו עיגולים קטנים ושטחו אותם דק, כך תיצרו מטבעות.
פזרו על מטבעות השוקולד אגוזים, שקדים, פאקן, חתיכות אננס מיובש או משמש אוזבקי (הוא חמצמץ ומיוחד יותר).
הכניסו למקפיא למשך 10 דקות.
תוכלו לשמור גם במקפיא בקופסה אטומה וכך תהנו מנשנוש זמין בשלוף.