ראשי ארוחות בוקר מחבת שיבולת שועל ומייפל מתוק

מחבת שיבולת שועל ומייפל מתוק

by Moran Shtrum

המתכון הזה מזכיר לי את הילדות, שהכל היה פשוט, פשוט כמו דייסה.

אצלנו בבית אמא שלי הייתה מכינה לנו ארוחת ערב דייסה עם סולת, חלב, קינמון וקצת סוכר (סתם…. הרבה סוכר 🙂

אז לקחתי את המתכון מהילדות והפכתי אותו לבריא, אך עדיין טעים, כזה טעים שהבנות שלי אוכלות, אני יושבת ונזכרת בילדותי שלי, איך היינו יושבים ביחד לאכול ארוחת ערב.

מנת 90%10= 1/2 מחבת אישית

TIP90%10:

מארחים ורוצים להגיש את המנה למרכז השולחן?

פזרו גוג׳י בריס, פולי קקאו גרוסים ושברי אגוזי לוז.

מחבת שיבולת שועל ומייפל מתוק
מנות: 2 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

מחבת אישי בקוטר 24 ס״מ

4 כפות גדושות של שיבולת שועל מלאה

כוס חלב סויה/ שקדים

1/4 כוס מים חמים

תפוח עץ דלישס (הצהבהב)

חצי כפית קינמון

כפית מייפל טבעי

7 אגוזי מלך גרוסים גס

רוצים להשקיע? תוסיפו 3 גרעיני פלפל אנגלי שלמים

אז מה אנחנו עושים

הפירות והסיבים התזונתיים: קלפו ופרסו את התפוח, הכניסו למחבת עם המייפל, מים, החלב, קינמון ופלפל אנגלי.

הפחמימה המלאה: לאחר דקה הוסיפו את שיבולת השועל והחלב ובשלו על אש נמוכה למשך 3 דקות.

ערבבו ובשלו עד לריכוך, תוכלו לזרז תהליכים על ידי כיסוי המחבת (בסיום ההכנה שלפו החוצה את הפלפל)

החלבון: הורידו מהאש, פזרו את אגוזי המלך והגישו חם בתוך המחבת עם כף מזיגה וכוסות אישיות.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!