2.8K
יש מנות שהן מנצחות על אףפשטותן ואולי בזכותה.
המנה הזאת היא כזאת.
תקראו לה מנה מושלמת לדיאטה, תוספת לשולחן החג או אפילו מנה שעוזרת לתהליך ירידה במשקל.
ככה או ככה, היא הכי חפלפית שיש, נראית ומרגישה מיליון דולר והכנה… זבנג וגמרנו.
קלטו כמה קל,
אז מה אנחנו צריכים
6 גזרים צבעוניים
6 ענפי רוזמרין (ניתן בקלות לקנות בכל משתלה או סופר, ממש כמו שקונים נענע)
לרוטב:
כף בלסמי מצומצם (אם אין מצומצם, השתמשו במיץ תפוחים)
1/2 כוס שמנ״ז
כף חרדל דיז׳ון
1/3 פלפל חריף קצוץ
1 שן שום כתושה
כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
קלפו וחיתכו את הגזרים לאורכם, סדרו אותם במגש ועליהם פזרו 4 ענפי רוזמרין (את ה2 הנותרים נגיש כטריים על הגזרים בעת ההגשה)
חממו תנור ל180 מעלות.
ערבבו את הרוטב וזלפו מעל הגזרים.
הכניסו לתנור למשך 40 דקות.
2 comments
מזה שמנ"ז ?
מזה בךסמי הכוונה לחומץ?
היי מאשה,
חג שמח
שמנ״ז – שמן זית
הכוונה לבלסמי מצומצם, הוא אוטב סמיך.