2K
חושבות עליכם גם בימים האלו.
קבלו מתכון פשוט ללחמניות חלבון ללא בצק,
הכי קלות וחפלפ"יות ,
להכנה מהירה עם מינימום בלאגן ומקסימום בריאות.
בתאבון!
אז מה אנחנו צריכים
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית חוואיג'
1/2 כוס עדשים כתומות
1/2 כוס שיבולת שועל
3/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
1 שן שום קטנה
1/2 כפית פסיליום (ניתן לקנות בכל חנות טבע) / או 1/2 כפית זרעי צ'יה
1/2 כפית אבקת אפייה
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו למעבד מזון את כל המצרכים וטחנו היטב.
- השאירו למשך חצי שעה את התערובת במקרר, כדי שתיהיה הומוגנית.
- שמנו מעט במחבת ומזגו מעט מהבלילה על המחבת.
- המתינו עד שתראו שהחלק העליון של הפיתה מתייבש מעט, הפכו את הפיתה לצידה השני עד להזהבה.
טיפ 90%10 -
נשארה בלילה? תוכלו להכין לחמניות!
הפכו את המסה לעיגול או צרו לחמניות בצורת בגט, הכניסו לתבנית ולתנור לאפייה של 185 מעלות, למשך 25 דקות.
תוכלו לפזר מעט שומשום וגרעיני דלעת לציפוי לפני האפיה.