4.1K
לא סתם אני קוראת לו – חג העצירות😖.
משהו בשבועיים האלו גורם לגוף שלנו להיות בלון אטום, יצוק, מלא בנפיחות וכאב😤.
אבל בדיוק בשביל זה הכנו לכם השנה ספר מתכונים לכבוד פסח🎊.
כדי שהפעם נוכל לקרוא לו כולנו יחד חג השחרור ובאמת להתכוון לזה😉.
מידי יום עולה ברשתות שלנו מתכון חפלפי כזה ועמוס בבריאות וערכים תזונתיים🦾.
כך שהמתכונים האלו יהיו לנו מעולים גם אחרי שיסתיים החג , לאורך כל השנה.
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן
אז מה אנחנו צריכים
1 ביצה
2 כפות קמח עדשים כתומות
1/2 כוס בטטה מעוכה
1 כף זרעי צ'יה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט פלפל שחור
1/2 כפית גרעיני דלעת לקישוט
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו לקערה את כל המרכיבים וערבבו היטב.
- שמנו קערה נקייה, קטנה ועגולה המתאימה למיקרו והעבירו אליה את הבלילה שהכנתם.
- פזרו מעל הבלילה את גרעיני הדלעת והכניסו למיקרו למשך שתיים וחצי דקות.
- הפכו את הקערה על משטח וחלצו בעדינות כדי לחלץ את הלחמנייה.
- חצו בעזרת סכין חדה את הלחמנייה לאורכה וצרו לכם את לחמנית ההמבורגר שאתם אוהבים. אנחנו מרחנו ממרח אבוקדו, סלמון וירקות טריים.
- בתאבון!