ראשי ללא גלוטן לחם שטוח עם רוזמרין

לחם שטוח עם רוזמרין

by גוני

הרגש מכרסם אותנו חיים והאכילה נהיית מפלט תמידי.
לילות ללא שינה, חוסר שקט וחרדה קיומית מאפיינים את היומיום שלנו.
כל אלו, בנוסף לאכילה של מתוק ומאפים גורם לנו להיות על ״אדים של דלק״… למערכת החיסונית ולגוף שלנו להיות חלש וכואב.
אבל אי אפשר להילחם בכל החזיתות, בדיוק בגלל התובנה הזאת יש צורך אדיר באוכל שינחם אבל גם יחזק לנו את מערכת החיסון וינחם אותנו ברגש❤️.

לצפייה בסרטון ההכנה לחצו כאן

לחם שטוח ללא גלוטן עם רוזמרין - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

כוס שיבולת שועל מלאה | עבה | גסה
2 כוסות מים פושרים
1 כוס זרעי צ׳יה לבנים (גם השוחרים אפשריים)
כף עלי רוזמרין, ללא הענף
3/4 כפית מלח
כף פרמז׳ן מפורר

אז מה אנחנו עושים

  • השרו את שיבולת השועל והצ׳ייה בקערה עם מים פושרים,
  • ודאו שהמים עוברים את המרכיבים ב1 ס״מ, למשך כשעתיים לפחות.
  • סננו ממים. תוכלו להשתמש בהם במי השקיה מדשנים, הם מלאים בויטמיני B הנמצאים בשיבולת השועל.
  • הכניסו לבלנדר יחד עם המים והמלח ובלנדרו עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  • שטחו בתפנית את התערובת לשכבה דקה, פזרו את עלי הרוזמרין ואת הפרמז׳ן.
  • הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות, למשך 35 דקות או עד להזהבה.
  • המשיכו אפייה בצידו השני של הלחם, למשך 7 דקות נוספות.
שמרו לכן את המתכון📍.
ואם יש לכן שאלות - 054.457.45.45❤️

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!