ראשי ללא גלוטן לחם כוסמת
מחפשים מתכון ללחם בריא וטעים?
הגעתם למקום הנכון!
המתכון שלפניכם בריא, מזין וטעים.
תהנו!
לחם כוסמת - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

500 גרם כוסמת ירוקה (לא קלויה)
1 1/2 מים פושרים
1 כפית מלח
3/4 כוס תערובת של גרעיני חמניה , צ׳יה וזרעי דלעת.

אז מה אנחנו עושים

 

  • שטפו את הכוסמת, העבירו במסננת והניחו בקערה גדולה.
  • כסו את הכוסמת שבקערה במים עד שמכסים אותה ועוד קצת.
  • הניחו מגבת מטבח על הקערה והמתינו לילה שלם או 8 שעות לפחות.
  • סננו את הכוסמת מהמים והעבירו אותה למעבד מזון.
  • הוסיפו למעבד המזון את המים והמלח וערבלו לתערובת אחידה.
  • העבירו את התערובת לקערה והוסיפו את הגרעינים.
  • כסו עם מגבת שוב למנוחה של 8 שעות.
  • חממו תנור ל 175 מעלות, שמנו מעט 2 תבניות אינגליש קייק ומזגו אליהן את התערובת.
  • אפו למשך כשעה עד שהלחם נראה זהוב.
  • הוציאו מהתנור, צננו, חתכו לפרוסות ושמרו במקפיא למשך שבועיים.
  • תוכלו לאכול 2 פרוסות מהלחם לארוחת בוקר.
  • בתאבון

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!