ראשי ללא גלוטן לחם אישי שטוח שהוא חלבון כשלפ"י

לחם אישי שטוח שהוא חלבון כשלפ"י

by גוני
כאילו לא חסרות לנו בעיות…עוד שבוע לוקחים לנו את הלחם🍞.
מתכון פשוט פשוט ללחם שטוח במחבת עם או בלי שמן | במיקרו, #ככהפשוט9010 .
לא בטוח שכולן יודעות, אבל השילוב בין דגנים וקטניות מחליף חלבון מלא לאלו שרוצות לאכול טבעוני.
אז לקחתי אורז – דגן
וחומוס – קטניה (סנפרוסט, כי החיים חייבים להיות פשוטים)
ושילבתי אותם ללחם שיהיה גם חלבון איכותי וגם כשל״פי.
מנה לארוחה = כל המתכון.
אני הכנתי הרבה יותר
וטחנתי בשביל הלחם השטוח את המנה מדויקת – 4 כפות גרגירי חומוס ו3 כפות אורז בסמטי.
מהשאר הכנתי סלטים חמים וקרים,
כמנות נפרדות בפני עצמן ואז המטבח הופך להיות פרקטי. כזה שמחומר גלם אחד אפשר ליצור מלא דברים נפרדים.
לחם אישי שטוח שהוא חלבון כשלפ"י - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

4 כפות גרגירי חומוס קפואים
3 כפות אורז בסמטי מבושל
אפשר לבשל את שניהם יחד,
לא קריטי שאחד מהם יהיה over cooked).
מלח ופלפל.

אז מה אנחנו עושים

בלנדרו את החומוסים, האורז, המלח והפלפל בבלנדר, יחד עם 3/4 כוס מים פושרים.
במחבת🍳 - חממו מחבת non stick ללא שמן או מחבת רגילה עם מעט ספריי שמן.
צקו לתוך המחבת עיגולים (כמו פנקייקים אישיים), המתינו שהקצוות ממש יתייבשו ויתנתקו מהמחבת והפכו לעוד 3 דקות.
במיקרו ♨️ - שמנו קערית קטנה, צקו 2 - 3 כפות והפעילו למשך 3 דקות.
הלחם הזה עדיף מכל לחם, בזכות ההרכב התזונתי העשיר שלו,
בזכות העובדה שאין לו חומרים משמרים והוא לא מעובד
וכמובן שהוא כשל״פי💛.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!